About

Over final.

Maurice Hermans

Oprichter Final
finance & administration

Nadat Maurice 8,5 jaar voor Deloitte heeft gewerkt, heeft hij in 2010 Final finance & control opgericht. Afgelopen 11 jaar is Final gestaag gegroeid mét inmiddels twee andere medewerkers erbij: Susan en Quint. Samen bieden ze ondersteuning op financieel en administratief gebied. Ze zijn zo georganiseerd dat ze klanten kunnen ondersteunen op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Maurice is vooral werkzaam als (financieel) interim manager. 

De aard van zijn huidige werkzaamheden vraagt om snel inzicht te verkrijgen in specifieke bedrijfsprocessen en het beïnvloeden hiervan. Als projectleider en interim-manager heeft hij ruime ervaring in het vakgebied Financial Management en Management Control, met bijzondere specificaties in management-informatie, internal control, procesverbetering en investment management.

Susan Heilkens

Senior Financieel Medewerker

Na afronding van de Accountancy opleiding heeft Susan ruim 15 jaar ervaring opgedaan bij middelgrote accountantskantoren in zowel de controle- als samenstelpraktijk. Sinds 2019 is ze werkzaam bij Final. Als Senior Financieel Medewerker is Susan samen met Maurice en Quint verantwoordelijk voor de financiële administratie van onze klanten.

Quint Everaers

Financieel Medewerker

Als afgestudeerde Bachelor of Economics heeft Quint in het verleden enkele jaren ervaring opgedaan als assistent accountant bij een accountantskantoor en als administrateur bij een pensioenadministratiekantoor. In zijn functie als Financieel Medewerker verzorgt hij diverse dagelijkse werkzaamheden voor de administraties voor klanten en doet hij de Btw-aangiftes.

Tijdelijk vergroten van de arbeidsproductiviteit? Overbruggen van de (tijdelijke) afwezigheid van een werknemer? Hulp nodig bij het uitvoeren van ingrijpende veranderingsprocessen? Schakel onze interim manager in.

Wij ontfermen ons over uw investeringen door het maken van de juiste financiële beslissingen. Uiteraard wordt er altijd rekening gehouden met uw wensen.

Te weinig tijd of kennis om uw administratie in orde te houden? Wij helpen u graag.

Komt u er zelf niet uit op fiscaal gebied of heeft u ondersteuning nodig bij het indienen van de fiscale aangiftes? Neem gerust contact met ons op.

+ Geïnteresseerd in
onze diensten?